Acasă > Stiri Moldova > SMS de PASTE

SMS de PASTE


Urarea de “Paste fericit” va fi auzita cu obsesie in urmatoarele zile. Mesajele de pe telefonul mobil se vor incheia cu aceeasi urare de Paste, insa nu doar sms-urile vor contine formula magica pentru cei lipsiti de inspiratie, ci si felicitarile trimise transmise prin posta sau prin e-mail. Iata o lista cu felicitari de Pasti, bune si ca SMS ori pe mail, care contin mai mult decat sintagma ”Paste fericit” ori ”Hristos a Inviat”.

Iepurasul

Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit!

Hristos a inviat pentru noi toti!

Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat!

Sfanta sarbatoare a Pastelui

Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit!

Fii in sentimentul Pastelui

…astazi fii intelegator, fii alaturi de cei dragi, fii cel care le iarta pe toate, fii in sentimentul Pastelui.

De Pasti…

Dincolo de cadouri, de petreceri… se afla adevarata semnificatie a Pastelui, incearca sa-i dai lumina si sa o traiesti cu adevarat. Hristos a inviat!

Tine minte!

Poti sa te maturizezi, sa te cultivi, dar nu vei putea renunta niciodata la bunatatile mesei de Paste!

Bafta la ciocnit!

Bafta la ciocnit si fie ca iepurasul sa nu te ocoleasca! Paste fericit alaturi de cei dragi!

Impreuna!

As vrea sa petrecem Pastele impreuna. Desi stiu ca nu e posibil, iti voi fi alaturi cu sufletul si sper ca speranta Invierii sa mi te aduca aproape in curand! Paste fericit!

Cadou de iepuras

M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste. Sunt putin in dilema! Ar trebui ca in dimineata de Paste sa ajung in gradina ta dar parca tu nu ai gradina… sa vin pe balcon? Astept raspuns!

Hristos a inviat!

Pastele ramane cea mai importanta sarbatoare crestina, cea mai vasta atat in semnificatii cat si in obiceiuri. Traieste de Pasti, prin rugaciune, o adevarata sarbatoare.

Wishlist de Paste

Mi-am facut ‘wishlist-ul’ de Paste… te vreau pe tine in gradina, in casa, in ganduri si in suflet! Daca dai reply, inseamna ca mi-am primit cadoul asa ca iepurasul poate sa isi vada de treaba anul asta!

Competitie

De paste te provoc la concurs de spart oua. Am o presimtire ca voi fi cel mai bun sau ca te voi lasa sa castigi daca iepurasul ma va umple de generozitate si compasiune! Ce zici? Te risti?

Numai de Paste

O singura data pe an e Pastele – o zi speciala, imbogatita de aroma bucatelor traditionale si parfumul florilor de primavara… si al tau! Paste fericit!

Mesaj pentru voi

Pentru unii, Pastele e un moment de intregire a familiei, in care isi doresc pace si bucurie, pentru altii e o zi in care se distreaza ceva mai mult sau scapa de servici ori scoala. Pentru mine e pur si simplu o zi minunata, pe care vreau sa o impartasesc cu voi. Paste fericit!

Cu dedicatie pentru barbati

Cata vreme exista speranta, fie ca Pastele sa aduca fericire tuturor barbatilor!

Va doresc un Paste minunat!

Pastele ne aduce in inima credinta, incredere si dragoste. Bucuria si simplitatea acestor momente ne ajuta sa ne cunoastem mai bine pe noi insine, sa apreciem adevaratele valori ale vietii.

Speranta pascala

Sper ca Pastele sa-ti intareasca increderea si speranta! Hristos a inviat!

Cea mai mare dorinta

Sper ca acest gand virtual sa iti aduca ce iti doresti tu cel mai mult! Paste fericit!

Lumina de Paste

Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa va inunde casa si sa va aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Paste fericit!

Mesaje pentru prieteni:

Sfintele Sarbatori sa va inunde sufletul de pace si credinta, sa va umple casa de lumina si sa va aduca mai aproape de cei dragi !

Acum ca a trecut si postul Pastelui esti liber(a) sa te reintorci la obiceiurile alimentare „sanatoase”: carne, prajituri cu smantana si tot ce iti mai trece prin cap. Ai grija insa: Iepurasul a cam terminat stocul de pastile pentru stomac iar abonamentul la sala..ti-a expirat demult. Paste Fericit!

Anul acesta n-au mai existat sponsorizari asa ca iti aduc urari de fericire, sanatate, veselie si multa iubire. Semnat: Iepurasul!

Invierea este un act divin ce da o noua existenta firii noastre. Ne este data sa o acceptam si s-o intelegem. Fie ca astfel sa devenim mai curati si mai buni….Hristos a Inviat!

Iti urez ca anul acesta, de Paste, ce nu-ti aduce iepurasul…sa-ti aduca … ajutorul lui!

Poate distanta sa ne tina departe unul de celalalt, insa nimic nu ma poate retine sa-ti urez: Sarbatori fericite si Hristos a Inviat! Al tau prieten (a ta prietena) de la multi, multi km departare…

Dincolo de petreceri, de cadouri si zile libere se afla adevarata semnificatie a Pastelui. Iti doresc liniste, dragoste, bucurie…de sarbatori si tot restul anul!

Mesaje in versuri:

Umbla veste-n tot orasul cum ca vine iepurasul

Sa v-aduca pe-nserat

Paste bun si Luminat!

„In copaci prin vechi coroane

Seve urca in artere

S-ar parea ca-n tevi de orga

Suie slava de-nviere.”

(Inviere de Lucian Blaga)

Paste mielul fericit,

Oul sade inrosit,

De rusine s-a scumpit,

Iar iubitul iepuroi

Sa-ti aduca euroi,

Fericire,sanatate,mult noroc si spor la toate!

Mesaje oficiale:

Fie ca Sfanta Sarbatoare de Pasti sa va coboare in suflet minunea Invierii. Multa caldura, pace si liniste in suflet. Hristos a Inviat!

Fie ca prin miracolul invierii sa primiti partea de duhovnicie, care sa creasca pacea interioara, puterea faptei intru adevar si desavarsire.

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spiritoale si sa va calauzeasca pasii pe drumul vietii.

Fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza!

Mesaje SMS de Paste Serioase

Paste Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit !

Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit. Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata.

Mireasma Sarbatorilor Pascale sa fie un moment unic de intoarcere spre pietate, armonie, speranta, toleranta, evlavie. HRISTOS A INVIAT!

Fie ca Lumina sfanta si tainica a Momentului Invierii Mantuitorului, sa va arata Calea trezirii sufletului si a inDumnezeirii !

Fie ca Lumina Divina a Sfintelor Paste sa iti aduca tot ceea ce poate fi mai bun pe lume, Bunul Iisus prin jertfa lui sa-ti fie alaturi toata viata, mereu viu in sufletul fiecaruia si astfel vom trai vesnic! Hristos a-nviat!

Mesaje SMS de Paste cu Pilde

Mantuitorul a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi multi vrem cruci de aur si inimi de lemn. Fie ca in clipa vestirii, intr-un glas al Invierii Celui fara de moarte, sa renasca si puterea noastra de a iubi si a ierta. Paste fericit!

Dincolo de petreceri, de cadouri si zile libere se afla adevarata semnificatie a Pastelui. Iti doresc liniste, dragoste, bucurie…de sarbatori si tot restul anul!

Mesaje SMS de Paste cu Iepurasul

Iepurasul mustacios e de Paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit!

Iti urez ca anul acesta, de Paste, ce nu-ti aduce iepurasul…sa-ti aduca … ajutorul lui!

16 iepurasi: 8 se spioneaza, 5 sunt la somnic si frumos viseaza, 2 mai albiori dau cadou de sarbatori, iar ultimul a citit Un Nou Paste Fericit

Cioc! Cioc! Astazi am iesit din ou special pentru tine, sa-ti urez un Paste fericit cu rasete de si voie buna.

Anul acesta nu mai exista sponsorizari asa ca iti aduc doar urari de fericire, sanatate, veselie si multa iubire. Semnat: Iepurasul!

Umbla veste-n tot orasul cum ca vine iepurasul, Sa v-aduca pe-nserat, Paste bun si Luminat!

Mesaje SMS de Paste pentru persoana iubita

Anul acesta iepurasul sa vina la tine incarcat cu bunatati si sa nu uite sa iti dea si plicul cu cei o suta de pupici de la mine.

Poate distanta sa ne tina departe unul de celalalt, insa nimic nu ma poate retine sa-ti urez: Sarbatori fericite si Hristos a Inviat! Al(a) tau(ta) prieten(prietena) de la multi, multi km departare…
Mesaje de Paste pentru colegi de servicu, sefi, prieteni de familie
Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-ti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta! Un Paste fericit alaturi de cei dragi!

Liniste sufleteasca, belsug si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului. Paste Fericit!

Bucuria vine din lucruri marunte, linistea vine din suflet, lumina vine din inima fiecaruia! Va urez un PASTE FERICIT!

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.
Paste fericit, luminos, bucurii si sperante implinite. Hristos a Inviat!
Fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza!
Fie ca prin miracolul Invierii sa primiti partea de duhovnicie, care sa creasca pacea interioara, puterea faptei intru adevar si desavarsire.

Poezii de Pasti pentru copii si adulti
Umbla veste-n tot orasul

Cum ca vine iepurasul

Sa v-aduca pe-nserat

Paste bun si Luminat!

Paste mielul fericit,

Oul sade inrosit,

De rusine s-a scumpit,

Iar iubitul iepuroi

Sa-ti aduca euroi,

Fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate!

Ou inrosit,

Miel rumenit,

Cozonac marit,

Paste fericit.

Un iepuras cu boticul alb

A venit la voi in prag

Sa v-aduca oul rosu

Care sa va umple cosul.

CIOCNITI? HRISTOS A INVIAT!

Felicitari de Paste
Dincolo de petreceri, de cadouri si zile libere se afla adevarata semnificatie a Pastelui. Iti doresc

liniste, dragoste, bucurie… de sarbatori si tot restul anului!
Sfintele Sarbatori sa va inunde sufletul de pace si credinta, sa va umple casa de lumina si sa va

aduca mai aproape de cei dragi!
E timpul sa fim impreuna de Invierea Domnului! Fie ca binecuvantarea cereasca sa se rasfranga

asupra noastra a tuturor si sa ne faca mai buni, mai darnici si mai intelepti!
Lacrimile lumanarilor ce vegheaza la purificarea sufletelor sa se transforme in felinare eterne menite

sa va calauzeasca pe un drum drept.Un Paste Fericit!
Pe vremuri, oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur. Acum au cruce de aur si inima de lemn.
Mesaje de Inviere
Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii sa readuca aurul in inimile noatre. PASTE FERICIT si HRISTOS

A INVIAT!
Lumina invierii Domnului nostru Isus Hristos sa va lumineze fiecare clipa din fiecare zi PASTE

FERICIT !
Doresc ca in acest an Hristos sa invie in inimile si viata voastra…Sa va de-a pace, bucurie si „tarie”

ca sa spune-ti si altora ca HRISTOS A INVIAT !!!
Invierea este un act divin ce da o noua existenta firii noastre. Un fapt care ne priveste pe noi, ne este data sa o dobandim si s-o intelegem. Fie ca astfel sa devenim mai curati si mai buni….Hristos a Inviat!

Fie ca sfanta sarbatoare a invierii domnului sa-ti aduca cele patru taine divine: incredere, lumina,

iubire, speranta.
In noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletul curat, sa spunem impreuna…

HRISTOS A INVIAT!
Hristos a inviat! Bucurie si bine in suflet!

Urari de Paste pentru cei dragi

Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la

fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare. Pasti fericit!
Hristos a inviat! Lumina primiti si daruiti. In belsug si lumina cu cei dragi sa traiti.
Credinta face totul posibil, dragostea face totul usor. Pasti fericit!
A venit timpul ca speranta, credinta si iubirea sa invie in sufletele noastre, aduse de Cel care este

Calea, Adevarul si Viata! Hristos a inviat!
Ce-am fi fost azi daca nu ar fi fost El ieri. Cunoastem viata pentru ca El a cunoscut moartea. Simtim

bucuria pentru ca El a simtit tristetea. Suntem liberi ca Hristos a inviat!
A sosit clipa mult asteptata a linistii, impacarii, bucuriei si binecuvantarii sufletului… sa lasam o clipa totul si sa multumim Domnului pentru tot ce ne-a daruit.
E-n somn de salcii, un vis de rastignire/ E plans de miei si plaiuri cu verdeata/ Hristos sa va aduca lumina/ In noaptea renuntarii la moarte pentru viata!
Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va apere de toate relele stiute si nestiute. Sa aveti parte de sanatate si de mult bine.
Doresc ca in acest an Hristos sa invie in inima si viata ta…Sa iti de-a pace, bucurie si „tarie” ca sa spui si altora ca HRISTOS A INVIAT…IN INIMA TA !!! :-))
Taina invierii…ce nu am da sa o primim,

Doar prin iertare si iubire o gasim,

Un gand curat si luminat, afara clopotele bat,

HRISTOS A INVIAT!
Priveste prin credinta spre Golgota, spre cununa de spini, pune mana in ranile cuielor, opreste-te si asculta soapta lui ISUS: „Pentru tine am facut-o.” Sarbatori fericite! HRISTOS A INVIAT!

SMS-uri de Pasti
Fie ca Lumina Divina a Sfintelor Paste sa iti aduca tot ceea ce poate fi mai bun pe lume, Bunul Iisus prin jertfa lui sa-ti fie alaturi toata viata, mereu viu in sufletul fiecaruia si astfel vom trai vesnic! Hristos a-nviat!
Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre… PASTE FERICIT!

Mireasma Sarbatorilor Pascale sa fie un moment unic de intoarcere spre pietate, armonie, speranta, toleranta, evlavie… HRISTOS A INVIAT!
Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Pasti si luminoasa ca ZIUA INVIERII. HRISTOS A INVIAT!
…e atata lumina in jur, pentru fiecare dintre noi. Lasa lumina sa intre in casa sufletului tau si te vei simti cu adevarat implinit…
…si sarac si bogat ia lumina, este cuprins de smerenie, daruire si crede cu adevarat in minuni.
Felicitari de Paste
Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat!
Hristos a inviat! Si asta se simte in orice are viata, in firul ierbii, in cantul pasarilor, in seninul cerului.

Invierea este un act divin ce da o noua existenta firii noastre. Un fapt care ne priveste pe noi, ne este data sa o dobandim si s-o intelegem. Fie ca astfel sa devenim mai curati si mai buni… Hristos a Inviat!

Poate o sa ti se para complet lipsit de originalitate, dar stii ca vorbele simple sunt si cele mai frumoase. Asa ca… Hristos a inviat!
De Pasti cand zorile s-aprind si la biserici clopotele bat, din inima iti zic cu glas plapand HRISTOS A INVIAT!!!
Poti sa te maturizezi, sa te cultivi, dar nu vei putea renunta niciodata la bunatatile mesei de Paste!

Urari haioase de Pasti

Cioc! Cioc! Astazi am iesit din ou special pentru tine, sa-ti urez un Paste fericit cu rasete de si voie buna.

Dupa un post atat de lung, it doresc multe oua rosii, multi cozonaci si iepurasi de ciocolata! Paste Fericit!

Anul acesta iepurasul sa vina la tine incarcat cu bunatati si sa nu uite sa iti dea si plicul cu cei o suta de pupici de la mine.
In mare graba si plini de voiosie, iepurasii mancaciosi vin sa va ureze „Pasti fericit!” PS: Pastrati-le si lor putina fripturica!
Iepurasi nenumarati/ Sa iti sara buclucas/ Drept pe covoras.
Vine stresiunea acum! Hai sa „pastem fericiti”, caci suntem deja grabiti! Printre cursuri si notite, foite si fundite, sa-l pazim pe iepuras, poate scapa un cadouas: doi de 10, trei de 9, ca sa ne mearga si noua. Hai sa fiti fericiti, sa aveti tot ce va doriti si sa pasteti multumiti!”

16 IEPURASI.. 8 SE SPIONEAZA…5 SUNT LA SOMNIC SI FRUMOS VISEAZA…2 MAI ALBIORI..DAU CADOU DE SARBATORI..IAR ULTIMUL A CITIT… UN NOU PASTE FERICIT

Mesaje de Paste pe messenger
Iepurasul mustacios e de Paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonac, mielul fript si un Paste Fericit!

Sper sa nu te ocoleasca iepurasul nici anul acesta, desi stiu ca nu ai fost atat de cuminte precum incerci sa pari ;)!
Bafta la ciocnit si fie ca iepurasul sa nu te ocoleasca! Paste fericit alaturi de cei dragi!

M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste. Sunt putin in dilema! Ar trebui ca in dimineata de Paste sa ajung in gradina ta dar parca tu nu ai gradina… sa vin pe balcon? Astept raspuns!

Mi-am facut „wishlist-ul” de Paste… te vreau pe tine in gradina, in casa, in ganduri si in suflet! Daca dai reply, inseamna ca mi-am primit cadoul asa ca iepurasul poate sa isi vada de treaba anul asta!

Categories: Stiri Moldova Etichete:,
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Get every new post delivered to your Inbox.

%d blogeri ca acesta: